Anar al contingut

Fes-te Partner de efirma GO,
GUANYEM JUNTS

l'oportunitat
de negoci
més rendible.

Escull la teva modalitat de partner, genera negoci amb nosaltres, millora la teva imatge de marca i lexperiència del teu client.

Modalitats de Partners en efirma GO

T'oferim una solució global per ajudar-te en el teu negoci, ja siguis comercial, start-up, pime, autònom o gran empresa, posem a la teva disposició efirma GO i un acompanyament formatiu, campanyes de màrqueting i suport telefònic, amb l'objectiu de millorar la satisfacció dels clients finals.

Independent

Distribueix efirma GO i nosaltres ens encarreguem de tot, amb acompanyament comercial i una rendibilitat màxima.

Distribuïdor

Amplia el teu portfoli amb efirma GO i ofereix la signatura electrònica amb alta rendibilitat, descomptes per volum i condicions especials.

Integrador

integra efirma GO al teu programari, ofereix un valor afegit als teus clients amb condicions immillorables i rendibilitat permanent.

partner

Converteix-te en distribuïdor oficial, aprofita el nostre Know-how i et donarem tots els mitjans per ser el referent digital de la teva zona.

CREA UNA NOVA LÍNIA DE NEGOCI
PLENA D'AVANTATGES.

Millora l'experiència d'usuari
del teu client amb efirma GO

control

control

Alertes sobre l'estat del document.
Traçabilitat de tot el procés de formalització i justificació de laprovació per totes les parts.

Facilitat

Facilitat

Senzilla de posar en marxa, podràs accedir a efirma GO des de qualsevol dispositiu i lloc. Útil per a socis, empleats, clients, proveïdors i altres parts implicades.

rapidesa

rapidesa

Immediatesa del lliurament entre signants geogràficament dispersos. Automatitza, redueix el temps, assegura la disponibilitat i simplifica la formalització de documents.

Seguretat

Seguretat

Gràcies al sistema de fitxer digital es garanteix la confidencialitat, disponibilitat, així com la seguretat davant de possibles pèrdues.
A més, permet configurar opcions de signatura per cadascuna de les parts i intervinents permetent el seguiment i control d'ordre de signatura, evitant retards a la signatura per alguna de les parts.

Organització

Organització

Optimitza recursos en automatitzar l'enviament de documents, tenint el control total del document i l'arxiu documental per garantir-ne la disponibilitat les 24 hores del dia, durant els 365 dies de l'any.

Rendibilitat

Rendibilitat

Integració amb aplicacions i processos de la seva organització: nòmines, resum de jornades, certificats, comandes, lliuraments, garanties, compres, contractes… permetent el lliurament a l'empresa i treballadors de tota la documentació per a la signatura, i el seguiment del document.

Guanyem junts

Donem les eines per fer més rendible la nostra col·laboració. Campanyes de màrqueting, demos individualitzades, formació continuada, suport, suport administratiu i el suport d'una marca referent al sector.

API de signatura digital per a desenvolupadors
Sense cost de manteniment ni implantació.

Español English Português Català