Anar al contingut


Com utilitzar la signatura electrònica


Amb la mateixa validesa que la signatura en paper, però més àgil, pràctic i rendible

Signatura eficient,
fàcil i intuïtiva

Optimitza els teus processos amb la signatura electrònica i estalvia temps i costos amb l'automatització de les trameses. Combina camps editables, llistes d'enviament i plantilles de documents i fes centenars d'enviaments d'una sola vegada.

Segur

Confidencialitat e
inalterabilitat garantida
mitjançant encriptació de
dades, segellat de temps i compliment de la LSEC 6/2020.

immediat

El document per a la vostra signatura estarà disponible des del moment que s'envia, assegurant la traçabilitat i l'estat del document en temps real.

integrat

Connecta qualsevol programari del mercat a través de la nostra API i automatitza la signatura i el lliurament de qualsevol documentació.

configurable

Estableix recordatoris, caducitats, tria email o SMS com a mitjà de comunicació, llistes d'enviament, camps formulari, idioma per a notificacions

Característiques
PER A L'EMISSOR

Característiques
PER AL DESTINATARI

Com funciona la signatura electrònica

Rebràs una notificació (email o SMS) d'efirma GO per signar un document.

Quan els documents són publicats, els destinataris són informats pel mitjà de comunicació seleccionat (Email o SMS) que tenen un document pendent de signatura. Aquesta notificació pot ser en diversos idiomes. Si es prem a revisar i signar document a l'email, oa l'enllaç de l'SMS, el document podrà ser signat des de qualsevol lloc i dispositiu. A més, l'app efirma GO, es troba disponible a les botigues dels diferents dispositius mòbils: Google Joc y Tenda d'aplicacions.

Revisa i signatura

Pots llegir tot el document per acceptar-ne el contingut. Un cop revisat, pots acceptar-ho o rebutjar el document. En aquest cas, hauràs d'indicar el motiu pel qual és rebutjat.
Després de prémer el botó signar, l'aplicació ens mostra un camp per fer signatura manuscrita. Acceptarem les clàusules i premem continuar. Es pot triar el color de la tinta i utilitzar el QR per redirigir al telèfon intel·ligent en cas d'estar al PC i preferir fer-ho des del mòbil.
En cas que la signatura no surti de forma satisfactòria, feu clic cancel · lar per fer-la de nou.

 

Obtingues el teu certificat

Un cop signat el document, el signant rebrà un email amb el document signat; si requereix la signatura de diversos signants, un cop acabat el procés de signatura electrònica, cadascun rebrà el document signat per tots. Podran descarregar tant el document amb la signatura o les signatures realitzades com el certificat o prova d'auditoria que recull les evidències del procés. Aquest certificat es pot rebre en diversos idiomes, segons hagueu seleccionat l'emissor en començar el procés. Si se signa a través de comunicació SMS, es rebrà en dispositiu mòbil dels signants un SMS amb un enllaç al document signat perquè pugui ser descarregat pels mateixos. Efirma GO compta amb elements d'emmagatzematge dels documents signats que garanteixen la integritat de la base de dades i el contingut d'aquesta, estant disponibles els documents durant un mínim de 5 anys.

 

Ara que saps en què consisteix la signatura electrònica, comença a utilitzar-la

Aconsegueix més agilitat a tancar vendes, tenir al dia tota la documentació i signa tota mena de documents de forma electrònica i amb plena validesa legal.

Español English Português Català