imatge de marca signatura electrònica

Utilitzar eFirma GO per millorar la teva imatge de marca

La signatura electrònica és una eina essencial a qualsevol empresa que busqui millorar la seva eficiència i transparència en els processos administratius. No obstant això, en lloc de ser vist com un simple procés tècnic, la signatura electrònica també pot ser utilitzada com una oportunitat per millorar la imatge de marca de la teva empresaa. Una de les millors maneres de fer-ho és aprofitant les eines de personalització que ofereix efirma GO, una solució de signatura electrònica líder al mercat.

Personalitzar el logotip i el banner als mails de eFirma GO

La primera forma en què pots aprofitar les eines de personalització de efirma GO és mitjançant la personalització del logotip i del banner als mails que reben els destinataris de signatura. Això et permet assegurar-te que la teva marca estigui present en tot moment durant el procés de signatura, cosa que ajuda a reforçar la teva imatge de marca a la ment dels teus clients i col·laboradors.

Per personalitzar el logotip i el banner als mails de efirma GO, simplement has daccedir a les opcions de configuració del sistema i pujar els teus arxius dimatge. Un cop fet això, les teves imatges apareixeran automàticament als mails que rebin els destinataris de signatura.

Redireccionar a la teva web després de finalitzar el procés de signatura

Una altra forma en què pots aprofitar les eines de personalització de eFirma GO és mitjançant la possibilitat de redireccionar a la teva web, una novetat que venim a presentar. Un cop finalitzat el procés de signatura del document. Això et permet assegurar-te que els teus clients i col·laboradors accedeixin a la teva web immediatament després d'haver finalitzat el procés de signatura, cosa que augmenta les possibilitats que visitin el teu lloc web i coneguin més sobre la teva empresa.

Per configurar la redirecció a la teva web després de finalitzar el procés de signatura, has d'accedir a les opcions de configuració del sistema i establir l'URL del teu lloc web com a destinació de redirecció. Un cop fet això, els teus clients i col·laboradors seran redirigits automàticament al teu lloc web una vegada que hagin finalitzat el procés de signatura a eFirma GO.

Augmenta el trànsit web amb efirma GO

A més de millorar la teva imatge de marca, utilitzar les eines de personalització de eFirma GO també et permet optimitzar el teu lloc web per a SEO. En redirigir automàticament als teus clients i col·laboradors al teu lloc web després de finalitzar el procés de signatura, augmentes les possibilitats que visitin el teu lloc web i, per tant, augmentes el trànsit al teu lloc. Això pot millorar el teu posicionament en els motors de cerca i, per tant, augmentar la visibilitat de la teva empresa en línia.

En conclusió, eFirma GO és una solució de signatura electrònica que ofereix eines de personalització per millorar la imatge de marca de la teva empresa. Personalitzar el logotip i el banner als mails i redirigir al teu lloc web després de finalitzar el procés de signatura són algunes de les formes en què pots aprofitar aquestes eines per millorar la teva imatge de marca i optimitzar el teu lloc web per SEO.

Si vols saber més descobreix totes les funcionalitats i com funciona la signatura electrònica que podemos oferir-te o apunta't a una demo.

Entrades recomanades