API de signatura electrònica a Salut Digital

efirma GO i Nubentos han arribat a un acord de col·laboració per impulsar la implementació de la signatura digital al sector de la Salut, de manera que la API de efirma GO ja està disponible i publicada a l'ecosistema de solucions vinculades a la Salut Digital a l'API Store de Nubentos.

Nubentos és el catàleg més gran del món d'APIs per a Salut digital i on es troben les APIS de les millors innovacions en el sector de la salut. Integrar les APIs de Salut Digital a través de l'API Store de Nubentos permet unificar lentorn i les eines dintegració, optimitzant temps i costos de desenvolupament, podent provar les APIs sense límit de temps i comparar diferents proveïdors en un únic entorn sense desenvolupar cap codi.

És possible monitoritzar lús de les integracions per optimitzar els costos. Fer servir Nubentos com el teu canal d'integració per a la Salut Digital només té avantatges.

"La solució de signatura efirmaGO és fàcil d'integrar i cobreix tots els requisits legals que ha de complir aquest tipus de serveis.” Comenta Manuel Morales, CEO i Co-Fundador de Nubentos. “Estem encantats de comptar amb un partner com Microdata i la seva solució de signatura electrònica al nostre portfoli. Suposa un reforç importantíssim per a un cas d'ús rellevant al sector Salut i altres sectors".

Des de efirma GO, estem molt contents de poder presentar aquesta integració i estar disponibles a través del web de Nubentos com a facilitador dels serveis de signatura digital per a desenvolupadors del sector de la salut digital, donant una relació preu – prestacions inigualable i el total empara legal pel Reglament Eidas de la Unió Europea.

Entrades recomanades